Castiga 2.370 euro pe luna din sucuri naturale!

Castiga 2.370 euro pe luna din sucuri naturale!

Clientii cumpara sucuri naturale indiferent de vreme pentru ca sunt bogate in vitamine. Iata de ce pentru intreprinzatori, aceasta inseamna sezon continuu de vanzari.Potentialul acestei afaceri este unul de exceptie. Activitatea pe care trebuie sa o desfasurati nu ridica nici un fel de probleme, iar investitia initiala se rezuma la: constructia ministandului achizitionarea presei de fructe achizitionarea catorva lazi cu materie prima – fructe: portocale, grapefruit, lamai, precum si achitarea chiriei pentru spatiul de amplasare.In total, investitia inseamna doar cateva sute de euro.Foarte putine afaceri intrunesc asemenea conditii: piata excelenta investitie redusa castiguri mari si rapideVa prezentam totii pasii pe care va trebui sa ii parcurgeti si principalele aspecte de care va trebui sa tineti cont atunci cand demarati activitatea.

Toate aceste recomandari sunt rezultatul unor analize serioase, bazate in primul rand pe experienta practica a celor care desfasoara deja aceasta afacere. Sunt lucruri deosebit de importante care asigura in mare masura succesul.Deosebit de valoroase sunt si informatiile privind adresele diversilor furnizori, pe care vi le oferim. Presele pentru fructe nu se produc in Romania, iar firmele importatoare sunt foarte putine.

In cursul documentarii noastre am gasit oferte de prese manuale care ajungeau la 300 de euro bucata. Din acest motiv, la un pret situat intre 100 de euro si 170 de euro/presa (ceea ce reprezinta o economie serioasa), ofertele pe care vi le propunem devin extrem de valoroase.Know-how-ul afacerii este foarte simplu: operatorul ia pe rand cate o portocala, o taie in doua, aseaza in presa una dintre jumatatile obtinute si trage maneta in jos. Prin actionarea manetei, elementul superior al presei coboara si preseaza fructul contra elementului inferior, care este fix. Sucul obtinut astfel se scurge prin niste orificii existente in conul inferior direct in paharul ce va fi inmanat clientului.Punerea pe picioare a unui stand de sucuri naturale este foarte simpla si datorita faptului ca se pot deschide standuri pentru vanzarea de sucuri naturale in orice sezon. Cei care au magazine cu produse alimentare sau de tip fast-food pot infiinta in aceeasi incinta, foarte simplu un astfel de stand.Pe langa sucurile simple, puteti oferi si retete mai complexe, de exemplu cocktail-uri (portocala, morcov, lamaie). Aveti grija insa, ca reteta sa nu va rapeasca prea mult timp si sa fie prea costisitoare.

Comentarii

comentarii

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter

Aboneaza-te acum la newsletterul nostru pentru a primi gratuit informatii specializate relevante pentru dezvoltarea ta profesionala si personala.

E-mail:

   

To Top