Expresii recomandate in vanzari !

Pentru ca sunt foarte multe tehnici, metode de lucru, tactici care pot fi foliste in
vanzari, m-am decis ca astazi sa scriu despre cateva expresii pe care le puteti inlocui in procesul vostru de vanzare.

Este vorba despre expresii sau cuvinte negative, care pot fi , foarte usor transformate in unele pozitive. De ce sa folosim expresii pozitive ? Pentru ca tot ceea ce spunem, atat prin telefon, prin mail, cat si ” face to face “, poate sa aiba un impact foarte
puternic asupra constientului sau asupra subconstientului interlocutorului nostru.

Incercati sa folositi cat mai multe expresii si cuvinte pozitive si veti observa ca cel cu care discutati va gandi mult mai pozitiv.

Asadar, atunci cand prezentam ceva, de ce sa spunem ” Nu este scump ! ” , cand
putem spune ” Este ieftin ! ” sau ” Este profitabil ! ” ? Atat ” ieftin “, cat si ” profitabil ” au o rezonanta mult mai mare in mintea clientului decat ” scump “.

Alt sfat este sa folositi expresia ” Este totul in regula ! “, in loc de ” Nu este nici o problema ! “. incercati sa formulati fraze, propozitii, care sa nu inceapa cu ” NU “.

Alta expresia pe care o puteti inlocui este: ” Nu veti fi dezamagit ! “. Nu ar suna mai bine daca ati spune: ” veti fi multumit pe deplin ! ” ?

De altfel, o expresie auzita peste tot, mai exact: ” nu veti mai pierde bani ! ” ar suna mult mai pozitiv spusa in felul urmator: ” veti economisi bani ! ” sau ” Veti castiga bani ! “.

Alta expresie intalnita deseori este : ” Nu aveti nimic de pierdut ! ” . Incercati sa o inlocuiti cu ” Veti avea numai de castigat ! ” si veti vedea pe pielea voastra ca voi, vanzatorii, veti avea numai de castigat.

Comentarii

comentarii

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter

Aboneaza-te acum la newsletterul nostru pentru a primi gratuit informatii specializate relevante pentru dezvoltarea ta profesionala si personala.

E-mail:

   

To Top