Piata de Call Center din Romania

Asa cum bine stiti piata de call center din Romania este in continuare in plina crestere. Asta pentru ca din ce in ce mai multe firme au reusit sa isi dea seama de impactul pe care o campanie de call center facuta asa cum trebuie il poate avea asupra cifrei lor de afaceri, asupra profitului, a costurilor, a satisfactiei clientilor.
In momentul de fata nu cred ca exista vreun tip de afacere pentru care sa nu poate fi aplicata un anumit tip de actiune call center. Si va spun asta pentru ca zi de zi am de a face cu tot felul de firme pentru care oferim consultanta gratuita in ceea ce priveste cea mai buna solutie de call center pentru afacerea lor. Mai jos aveti o scurta lista cu ce poate face un call center pentru afacerea voastra. Bineinteles, in functie de tipul fiecarei afaceri aceste solutii se personalizeaza si se integreaza cu alte genuri de actiuni de marketing.

Telesales & Telemarketing:

Pentru ca va doriti sa vindeti mai mult si cu costuri cat mai mici sunteti invitati sa ne contactati chiar acum pentru a pune impreuna la punct strategia campaniei dumneavoastra de telesales. Deviza noastra este ca absolut toate produsele si serviciile pot fi vandute eficient prin telefon. Si cel mai important lucru pentru dumneavoastra este faptul ca costurile sunt direct proportionale cu incasarile.

Customer Care & Customer Support:

Cu totii stim ca un client nemultumit va transmite catre alti 10 oameni nemultumirile lui si ca un client multumit va va recomanda unui singur om. Tocmai de aceea Tandem Call Center se ocupa ca dumneavoastra si afacerea dumneavoastra sa aibe numai clientii din a doua categorie, adica CLIENTI MULTUMITI SI PE DEPLIN SATISFACUTI. De ce? Pentru ca un cuvant spus cum si cand trebuie va aduce excelenta pentru compania dumneavoastra.

Cercetare de piata:

Pentru ca vreti sa stiti cine sunt clientii vostri, ce vor ei, cat de satisfacuti sunt ei de produsele si serviciile oferite de dumneavoastra. Tandem Call Center organizeaza toata aceasta treaba pentru dumneavoastra. Va livram direct raspunsul la situatiile de care sunteti direct interesati.

Generare leaduri & Stabiliri intalniri:

Afacerea dumneavoastra este in continua crestere. Pentru a avea mai multi clienti care sa va aduca bani, aveti nevoie de mai multe contacte. Va ajuta chiar acum sa aveti acele contacte si va stabileste intalniri garantate cu persoanele tinta ale businessului dumneavoastra.

Colectare de creante:

Stim cu totii ca sunt anumiti clienti care nu platesc cand trebuie, cateodata chiar deloc, serviciile prestate de dumneavoastra sau produsele livrate de dumneavoastra. Acesti bani “pierduti“ pentru unii, pot face diferenta pentru orice afacere.

Retentie Clienti:

Va costa de 10 ori mai mult sa aduceti un client nou decat sa pastrati un client pe care deja il aveti. Tocmai din acest motiv alegeti echipa noastra pentru a se ingriji de retentia clientilor deja existenti. Pentru ca va garantam performanta .

Mystery Calls:

Un manager bun este acela care si verifica cum sunt puse in aplicare dispozitiile lui. Trebuie sa va asigurati intotdeauna ca angajatii dumneavoastra respecta «misiunea « companiei. Cum puteti evalua angajatul in cel mai obiectiv mod? Fara sa stie, lucrand in mod normal. Noi va ajutam sa va evaluati personalul din acest punct de vedere.

Up & Cross Selling:

Incepand de acum veti vinde mai mult si mai bine, folosind serviciile noastre de telesales. . Si totul este garantat. Platiti doar pentru ceea ce vindeti!

Acestea sunt doar o parte din tipurile de servicii pentru care puteti apela la serviciile unui call center specializat. Pe langa acestea mai putem enumera: calificari de baze de date, concursuri telefonice, realizarea de preinterviuri telefonice, programari pentru clientii dumneavoastra etc.

Iar acum la sfarsit va dau un pont: cele mai utilizate campanii in acest moment sunt cele de calificari de baze de date sau de stabilire de intalniri pentru agentii de vanzari. De ce? Pentru ca cresc eficienta cu peste 40%, cresc cifra de afaceri si portofoliul de clienti.

Sper ca va este de ajutor acest mic articol. Voi reveni cu o lista a call centerelor de la noi din tara.

Daca va doriti sa discutam mai multe despre piata de call centere de la noi din tara, despre actiuni de call center sau despre vanzari efectiv ma puteti contacta oricand la dinualex.hp@gmail.com

Comentarii

comentarii

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter

Aboneaza-te acum la newsletterul nostru pentru a primi gratuit informatii specializate relevante pentru dezvoltarea ta profesionala si personala.

E-mail:

   

To Top