Lansare The Markers

În data de 1 septembrie 2013, a avut loc lansarea oficială a agenţiei TheMarkers, o agenţie ce are ca scop să ajute companiile româneşti în dezvoltarea propriilor afaceri. Sub sloganul “Remarkable Advertising & Marketing”, echipa TheMarkers oferă consultanţă specializată pentru campaniile de marketing şi de vânzări, dar şi pentru poziţionarea brandului pe piaţă şi crearea unei identităţi vizuale unice.

Avantajul firmelor româneşti care vor alege The Markers constă în primirea de consultanţă gratuită pentru stabilirea celei mai bune strategii de dezvoltare. În plus, la lansare, agenţia pune la dispoziţie o serie de oferte speciale dedicate strategiilor de dezvoltare ale companiilor.

The Markers pune la dispoziţie o echipă de specialişti din fiecare domeniu, cu care vei comunica eficient încă de la începutul colaborării. Aceştia sunt in continuu testaţi, astfel încât să se ridice la cele mai înalte standarde şi aşteptări. Totodată, pe parcursul activităţii lor anterioare, membrii TheMarkers au câştigat încrederea a peste 50 de companii şi instituţii din România, cu campanii care au ajuns la peste 500.000 de români. În prezent, agenţia se implică în procesele unor firme româneşti, cum ar fi: Rodbun Grup, BIA HR, Firma de Conta, Avansales, Setmobile, Lahorama Servicies sau AsGeod.

Printre serviciile pe care TheMarkers le oferă, se numără campanii de call center, servicii de marketing online , campanii Google AdWords şi LinkedIn, copywriting, creare de identităţi vizuale şi de materiale publicitare, dar şi training şi consultanţă specializată.

Contactează acum echipa TheMarkers  la adresa de e-mail contact@themarkers.ro.

Totodată, poţi afla mai multe pe www.themarkers.ro sau pe pagina de Facebook, www.facebook.com/themarkers2013 .

The Markers Consult

Comentarii

comentarii

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter

Aboneaza-te acum la newsletterul nostru pentru a primi gratuit informatii specializate relevante pentru dezvoltarea ta profesionala si personala.

E-mail:

   

To Top