Despre mine

Alexandru Dinu – Trainer Vanzari, Specialist Strategii Dezvoltare

In primul rand si cel mai mult conteaza ce spun altii despre mine, de abia dupa aceea ce spun eu despre mine. Asadar, mai jos regasiti parerea celor alaturi de care am avut placerea sa lucrez, parteneri sau participanti la trainingurile organizate de mine.


Daca doresti sa ne cunoastem contacteaza-ma la alex@alexdinu.ro sau la telefon 0727.028.510.
Contacteaza-ma acum si iti ofer consultanta gratuita pentru stabilirea celei mai bune strategii de dezvoltare pentru compania ta, dar si pentru angajatii tai!

 

”     Analizand rezultatele activitatii de vanzari din ultimile luni , nu pot sa nu remarc aspectele ce s-au schimbat in bine de la data trainingului pe care Rentrop&Straton prin intermediul lui Alexandru Dinu, trainer vanzari. l-a sustinut in luna iunie cu echipa de vanzari din cadrul societati noastre.
Lumea a devenit din ce in ce mai competitiva si pentru a supravietui si progresa, aveam nevoie sa intelegem ce inseamna cu adevarat a vinde.
Daca pana acum am vandut intuitiv, prin trainingul parcurs am avut ocazia sa facem trecerea de la “amatori” la “profesionisti”, am reusit sa dezvoltam abilitatile necesare pentru pregatirea, gestionarea si finalizarea cu succes a oricarei situatii de vanzare.
Prezentarile interactive, concluziile workshop-urilor, experienta relevanta din domeniu pe care  ne-ati impartasit-o, au determinat o alta atitudine a echipei, pozitivism si dorinta de lucru in echipa.
Toate acestea ma determina sa va multumesc pentru colaborarea pe care am parcurs-o , pe care o continuam si pe care o voi recomanda tuturor persoanelor care doresc sa se specializeze si sa invete tehnicile speciale de vanzari, indiferent de domeniu, astfel incat sa isi creasca performanta profesionala. “
Gheorghe Lefter, Dir.General Adjunct, SC STRUCTURI DIN OTEL SRL

 

 

”  Va recomand cu toata caldura sa participati la trainingul de telesales sustinut de Alexandru Dinu. De ce sunt asa convinsa de acest training? Pentru ca am colaborat cu Alexandru, am fost observator la trainingul lui in repetate randuri si mi-a placut foarte mult. Ce mi-a placut? Va detaliez punct cu punct. J
Informatia este bine structurata si subiectele abordate sunt foarte utile pentru cei care lucreaza in departamentele de telesales. Atmosfera este foarte placuta, cursantii se simt in largul lor,  pot adresa intrebari si la fiecare training si-au manifestat interesul printr-o participare activa la toate activitatile. Experienta pe care o are Alex in domeniul vanzarilor il ajuta foarte mult pentru ca reuseste sa raspunda detaliat si pertinent la toate intrebarile oferind multe exemple practice.
Aceasta stare de buna dispozitie si atmosfera deschisa faciliteaza procesul de invatare. Alex s-a implicat foarte mult in identificarea solutiilor pentru fiecare situatie dificila cu care se confrunta participantii in activitatea lor zilnica. Fiecare notiune teoretica a fost urmata de un exercitiu practic sau un studiu de caz care a contribuit la asimilarea cunostintelor.
Alex are bune abilitati de prezentare, foloseste metode si tehnici diferite de a transmite informatia (discutii, role-plays, exercitii practice), are un bun control al grupului si da exemple personale din activitatea sa ca agent prin care convinge auditorul. Prin stilul de predare, trainerul transmite siguranta si incredere. In plus, s-a observat un real progres referitor la exercitiile folosite si subiectele abordate, de fiecare data a venit cu elemete noi, ceea ce denota o preocupare pentru dezvoltarea materialelor si imbunatatirea continua a trainingului. In calitate de observator al acestui training, am apreciat si abilitatea lui de a lucra in echipa, lucru care a reiesit din colaborarea sa cu un alt trainar.
Profitati de prima ocazie sa participati la un training organizat de Alex pentru a ajunge in topul vanzatorilor!
Va doresc mult succes! “
Simona Venter, Senior Trainer, Bosch Communication Center

 

” Eficient, organizat, lider, genial, sarmant. Formula completa care l-a consacrat pe Alex Dinu de la 18 ani cel mai tanar si poate cel mai bun specialist in Telesales. Gandeste ca un antreprenor si actioneaza ca cel mai bun om de marketing si vanzari. “
Mihaela Petrovan, General Manager More than Pub, Initiator BookLand (Targ de carte & Librarie virtuala), Initiator MID Conferinta Marketing in Direct

 

” Alex contributes critical ideas and tactics to joint (provider-client) efforts in revenue-generating initiatives. He thinks and acts on keeping the company agile and competitive in the market place. These professional traits make him a valuable partner in deploying new business models.”
Adrian Amariei, CEO Axonite (business partner)

 

” Nu pot sa exprim in cuvinte cat de bine m-am simtit la trainingul de vanzari. Am invatat atat de multe lucruri. Am plecat incarcata cu energie pozitiva si cu convingerea ca orice se poate, daca vrei si esti dispus sa inveti sa faci lucrurile corect. Nu am realizat cand au trecut cele 8 ore.
De apreciat este faptul ca ai structurat foarte bine agenda de lucru folosind acele minunate joculete. Cred ca daca seminarul s-ar fi desfasurat ca o prezentare in care doar tu vorbeai, cu siguranta noi ”auzeam , fara sa ascultam”. Faptul ca ne-ai antrenat sa fim o echipa, sa lucram impreuna, desi nu ne cunosteam, a fost cea mai frumoasa si placuta experienta,  din care am invatat lucruri pe care cu siguranta nu le vom uita, deoarece am participat activ la fiecare situatie creata.
Asa cum am solicitat si dupa ultima editie a seminarului, si de aceasta data revin cu rugamintea sa fiu informata de cate ori sustii tu un seminar in Bucuresti.”
Cu deosebita stima si felicitari pentru Alexandru Dinu, Trainer Vanzari “
Gina Ion, Asistent Director Vinzari, Supreme Group

 

„Training-ul sustinut a fost printre singurele la care am participat si in urma caruia am plecat incarcata cu energie pozitiva si cu un pachet mare de cunostinte. Pe tot parcursul training-ului a fost o atmosfera extrem de deschisa care, pe de o parte, mi-a permis sa acumulez involuntar informatii si, pe de alta parte, sa ma implic in activitati nu de nevoie, ci de placere. Felicitari pentru abordare si expunere!” Multumesc pentru „bonus”- abordarea telefonica – mie chiar imi foloseste.
Sa ai o saptamana plina de reusite!”

Camelia Nita – Advisor – Obiettivo Lavoro Romania

 

“Am participat la numeroase traininguri tehnice, seminarii, conferinte in tara si strainatate, si am si organizat cateva in cadrul asociatiilor noastre de breasla, din care am inteles care este elementul care conteaza cel mai mult pentru un training reusit. Acela este: persoana trainerului. Trainerul face totul!

Alexandru Dinu este un tanar carismatic, un aliaj rar intalnit intre o aparenta de poet si competenta unui profesionist remarcabil, cu un calm in exprimare si o viteza in gandire, in spatele careia se ascunde un spirit nelinistit, curios si in permanenta miscare, dornic de noi provocari.

Pe angajatii mei, si am fost vreo zece cu totii la trainingul de vanzari, i-a cucerit modul lui de prezentare foarte viu, plastic, concret, realistic, dar si alegerea inteligenta a jocurilor si a metaforelor demonstrand importanta comunicarii si imperfectiunile ei, precum si esenta muncii in echipa. Bine conceput, bine structurat si bine condus prin etape, trainingul a fost urmarit foarte activ si atent de toata lumea (bine am facut ca am ales o zi nelucratoare, linistita). La sfarsitul trainingului fiecare participant s-a ales cu o lista lucrurilor pe care si-a propus sa le schimbe singur in modul propriu de a vinde. Mi s-a parut foarte important si follow-up-ul, adica urmarirea evolutiei personale a fiecaruia in lunile de dupa training, cat de mult din cele invatate a implementat in munca si in tabieturile sale.
Ca si managerul firme – gazda, pot spune ca sunt foarte multumit de calitatea trainingului si competenta si nivelul profesional al lui Alexandru Dinu. Este fara indoiala vorba de un trainer de mare clasa pe care vom dori sa-l vedem cat mai curand din nou printre noi.”
Milan Banjac -  manager al SC TIN FACTORY SRL

 

Acesta sunt eu in cateva cuvinte:

- trainer vanzari, atestat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor ( CNFPA )

- SDI® (Strength Deployment Inventory®) Qualified Facilitator

- peste 600 de ore petrecute ca trainer, coach si consultant

- 9 ani experienta practica in vanzari, 5 ani experienta practica in management, 4 ani experienta practica in training si coaching

- 7 ani experienta in cadrul Grupului Rentrop&Straton

- am dezvoltat si condus o companie cu peste 70 de angajati

- pasionat de vanzari si calatorii

 

Am sustinut traininguri pentru firmele: Bosch Communication Center Timisoara, Tandem Call Center, Fokus Digital Services, Zigosoft Iasi, Tween Call, Valoris Center, Rominfoline, Bluepoint Consulting, Rentrop&Straton, Euroanswer, Climalux Center, Structuri din Otel Constanta, Club Aristocrat Targoviste, UMEB SA, MediaDocs, Optical Disc Solutions, Seal Express, Transterra Logistics, Porsche Inter Auto Romania, Tin Factory Timisoara, Ronexprim Romania, BDO Audit, SEA Romania, MoldoConsGrup, RodBun Grup, SuperLit Romania

 

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter

Aboneaza-te acum la newsletterul nostru pentru a primi gratuit informatii specializate relevante pentru dezvoltarea ta profesionala si personala.

E-mail:

   

To Top