Evalueaza-te

Ai trecut de evaluarea angajatilor, dar asta nu este singura treaba pe care trebuie sa o faci din punct de vedere al evaluarii. Mai ramai tu. Si tu trebuie sa te evaluezi, sa iti evaluezi performantele si aptitudinile, sa vezi unde mai ai de lucrat, sa vezi ce ai putea face mai bine, mai mult, diferit sau in plus.

Pentru acest proces constientizeaza ca trebuie sa fii cat mai sincer cu tine insuti. Autoevaluarea trebuie, de asemenea, sa fie un proces periodic.

Analizeaza ce a mers bine si ce ai facut ca sa mearga bine, analizeaza mai ales ce a mers mai putin bine, ce greseli ai facut si ce trebuie sa schimbi pentru a merge bine, mai bine sau si mai bine.

Lasa-ti si angajatii si colegii sa te evalueze. Este cea mai buna metoda de a iti da seama care este perceptia pe care o au ceilalti despre tine, care este impresia pe care o lasi. S-ar putea sa fii surprins si sa fie total diferit de ceea ce stii sau de ceea ce crezi tu despre tine. Pentru a face cat mai eficient acest lucru roaga-ti angajatii sa iti scrie pe o coala alba, fara sa se semneze, raspunsul la intrebarea: “ Ce ai face diferit daca ai fii in locul meu? “.

Comentarii

comentarii

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter

Aboneaza-te acum la newsletterul nostru pentru a primi gratuit informatii specializate relevante pentru dezvoltarea ta profesionala si personala.

E-mail:

   

To Top